Концепт GranLusso і GranSport

Maserati-stand-at-Auto-China-2018

На міжнародному автосалоні Auto China 2018 у Пекіні Maserati представить модельний ряд 2018 року, продемонструвавши два варіанти виконання - GranSport і GranLusso. Дві виразні комплектації гідно відображають філософію класу GranSport і GranLusso, ідеально поєднуючи в собі спортивний дух і розкіш.

Автомобілі Maserati завжди відрізнялися яскравим поєднанням розкоші і зухвалого спортивного характеру, враховуючи індивідуальні потреби водія. GranLusso і GranSport покликані задовільнити смак кожного і стати своєрідним способом самовираження.

На Auto China 2018 Maserati виступить з новим форматом презентацій інтер'єру і екстер'єру моделей - студією персоналізації. У студії будуть представлені ексклюзивні моделі 2018 року в комплектаціях GranLusso і GranSport.

Levante GranSport
Ghibli GranLusso

Екстер'єр Levante GranSport відразу нагадує про гоночну спадщину Maserati: решітка радіатора, спортивний захист картера і рейлінги на даху пофарбовані в глянцево-чорний колір, а гальмівні супорти на 20-дюймових колесах Nereo - в агресивно червоний колір. Спортивні шкіряні сидіння з електропривідом, регульовані в 12 напрямках, спортивне кермо з механічним регулюванням, подовжені пелюстки перемикання передач, декоративні карбонові елементи і безшумні двері - все це робить інтер'єр салону вражаючим.

Модель Quattroporte GranLusso - переосмислення ідеї розкоші. Після рестайлінгу автомобіль придбав більш виразні грати радіатора, що викликає в пам'яті знаменитий спорткар Maserati Alfieri, а також 20-дюймові диски Mercurio і чорні гальмівні супорти. В інтер'єрі, крім таких символів чистої розкоші, як натуральний шовк Ermenegildo Zegna, фактурне дерево Radica і декорований деревом кермо, проявлена ​​максимальна турбота про комфорт водія і пасажирів. Блок педалей, а також задні і бічні сонцезахисні козирки на вікнах забезпечені електропривідом, а чотирьохзонний автоматичний клімат-контроль доповнюється підігрівом задніх сидінь.

Третя з представлених в Пекіні моделей Maserati - спортседан Ghibli, що поєднує безкомпромісну якість і представницьку елегантність. На виставці його можна буде побачити в двох варіантах - 350-сильний GranLusso і 430-сильний GranSport, обидва з потужними трилітровими бензиновими двигунами V6, оснащеними системою Twin Turbo.

Maserati-at-Auto-China-2018_The-personalization-area

Maserati пропонує для своїх автомобілів колісні диски діаметром від 18 до 21 дюйма в п'яти варіантах дизайну. Серед них - класичні легкосплавні Eracle (21 дюйм) і елегантні ковані Titano того ж розміру.

Шестипоршневі фіксовані гальмівні супорти Brembo, зроблені з алюмінію, забезпечують впевнене і безпечне гальмування. Вони мають яскраве покриття: крім класичного чорного, це може бути зухвалий червоний, підбадьорливий жовтий або класичний блакитний.

З елементів інтер'єру, поряд з розкішними панелями з натурального дерева Radica і шкіряним кермом з декоративними дерев'яними вставками, пропонується і спортивний карбоновий кермо. Оновлений електропідсилювач керма не тільки сприяє комфортній їзді, а й адаптується до обраного режиму водіння, надаючи Maserati гостроту і відточену керованість.

Система електропідсилювача керма - лише один з компонентів інтелектуальної системи допомоги водієві, оснащеної такими функціями активної безпеки, як система контролю сліпих зон, система утримання в смузі і система допомоги при русі по магістралі. Ця розумна електроніка піклується про комфорт і спокій водія, а тим, хто хоче підкреслити спортивну естетику «зовні», пропонуються комплект карбонових елементів оздоблення і подовжені пелюстки перемикання передач, виготовлені з полірованого алюмінію.

Крім того, Maserati - єдиний автовиробник, що пропонує по-справжньому унікальні варіанти обробки салону, такі як Ermenegildo Zegna Silk - інтер'єр з натуральної шкіри і стовідсоткового шовку, шедевр дизайнерської майстерності та ручної роботи.

Нарешті, Maserati пропонує широкий вибір варіантів забарвлення кузова, включаючи ексклюзивні покриття Tricoat і Mica. У покриття Mica замість металопорошка використовуються дрібні кусочки слюди (міканіти), які відіграють різними відтінками при різному освітленні.