Maserati отримала нагороду за найкращий у світі захід 2020 року

hero

“MMXX: час бути зухвалим» - переможець конкурсу Best Event Awards World”

Модена 16 грудня 2020. Сталася неймовірна унікальна подія для автомобільного світу, гідна найвищого міжнародного визнання: Maserati отримує головну нагороду Grand Prix Best Event Awards World 2020.

Цього вечора, шоу «MMXX: час бути зухвалим», яке у вересні минулого року, ознаменувало початок нової ери бренду світовою прем'єрою нового суперкара MC20, отримало головний приз на Bea World Festival - Міжнародному фестивалі івентів та комунікацій, де представлені найкращі світові  заходи, презентації та події року.

Розробником та продюсером презентації для Maserati «MMXX: час бути зухвалим» стала компанія FeelRouge Worldwide Shows, яка отримала приз як найкраще агентство року з організації заходів.

«Бренд додав швидкості та відкрив нову еру», - прокоментував генеральний директор Maserati Давид Грассо. «І ми зробили це у справжньому стилі Maserati: з зухвалістю та сміливістю, постійно просуваючись вперед та зосереджуючись на своїй цілі. Ми організували унікальну для нашої галузі подію, в якій відобразили віковий досвід бренду, цілеспрямованість сім’ї Maserati та цінності бренду».

«Maserati знаходиться на етапі розвитку та будівництва, цей процес відповідальний та глибокий, оскільки ми будуємо власне майбутнє», - продовжив пан Грассо. «Хоча зараз для всіх нас важкі часи, ми керуємося ентузіазмом та пристрастю, які виражаються в унікальному інноваційному дизайні. Наша ДНК, основою якої є зухвалі та сміливі гени, що завжди прагнуть до інновацій та змін - була повністю виражена в цій надзвичайній події».

«Maserati надала нам прекрасну можливість найкращим чином проявити наші творчі здібності та виробничі навички», - коментує Валентина Салуцці, генеральний директор FeelRouge Worldwide Shows: «Ці важливі нагороди знаменують завершення першого життєвого циклу агентства FeelRouge, якому сьогодні виповнюється п'ять років, та відкривають нам шлях у майбутнє, сповнене енергією для вирішення  нових завданнь, які ми і надалі будемо з ентузіазмом реалізовувати з нашими партнерами та Balich Worldwide Shows ».

Окрім найвищого визнання, захід Maserati з незвичайною подвійною  концепцією (одночасне використання реального та віртуального формату) отримав й інші нагороди: перше місце в “Digital/Hybrid Brand Experience”, друге - Digital/Hybrid B2C” та “Use of Technology” і третє місце в Digital Transformation”.

“MMXX: час бути зухвалим»
Захід складався з трьох частин: живе шоу, віртуальна частина та справжня подорож в історію Maserati  з використанням визначних місць в Модені. Концепція стала унікальним форматом для бренду, який першим реалізував її на автомобільному ринку, започаткувавши нову еру Maserati.

У середу, 19 вересня, відбулося неймовірне шоу, яке складалося з двох частин: програма у реальному часі (більш ніж 500 гостей у  Модені)  та  віртуальна частина, яка супроводжувалася  двома одночасними дзеркальними онлайн заходами в Нью-Йорку  та Токіо.

Шоу представило нову еру бренду у захоплюючому новому форматі та було покликане надихнути на використання інновацій у святкуванні та запуску нового продукту. Це було справжнє занурення в душу бренду та повне розкриття його оновленої ідентичності.

 Послідовність анаморфних зображень, реальні та живі виступи, гармонійно поєднувалися на сцені, завдяки ретельно підібраним костюмам, музиці та передовим технологіями. Темп заходу був швидким, чітким, кінематографічним, з неперевершеними моментами та ефектами, що підводять до кульмінаційного моменту: Світової прем'єри нового скперкара.

На наступний день  Модена перетворилася на сцену для реалізації цієї надзвичайної концепції комунікації бренду. Історичний завод Віале Чіро Менотті, лабораторія інновацій Maserati та міський анатомічний театр стали сценами у фантастичній історії, що охоплює минуле, сьогодення та майбутнє Maserati.

1
2
3
5
4
6
завантажити більше
нема результатів

Зв'язатися з Maserati

Замовити детальну інформацію та контакти найближчого дилера
ЗАПИТ ІНФОРМАЦІЇ