Maserati представляє три нові комплектації, GT, Modena and Trofeo – доступні для Ghibli, Quattroporte та Levante

LV_3_4_front

Модена 30 червня 2021 року - Maserati представляє нові ексклюзивні комплектації для Ghibli, Quattroporte та Levante в рамках оновлення модельного ряду (MY22).

Три нових комплектацій - GT, Modena та Trofeo - були розроблені не тільки для того, щоб максимально задовольнити всі потреби та бажання клієнтів, але і для того, щоб представити інновації, які втілені в продуктивності та дизайні модельного ряду Maserati.

ДНК бренду відображається в унікальних комплектаціях, створених в результаті плідної співпраці Centro Stile Maserati та команди Product Development, які  ретельно підбирали та глибоко досліджували всі матеріли, деталі та характеристики.

Комплектація GT. GT підкреслює характер, шарм, елегантність Maserati та втілює в собі більш урбаністичний, мінімалістичний та сучасний дух бренду, що підходить для динамічних та допитливих клієнтів, які стежать за модою, але мають власний витончений та оригінальний стиль.

Ghibli GT та Levante GT оснащені 4-циліндровим м'яким гібридним силовим агрегатом потужністю 330 к.с. *
Quattroporte GT, оснащений двигуном V6 потужністю 350 к.с.

Екстер’єр комплектації вдосконалює модельний ряд хромованими вставками, а колісні диски діаметром 18 дюймів (для Ghibli та Levante) або 19 дюймів (для Quattroporte) виконані зі сплаву. Інтер’єр, оснащений шкіряними комфортними сидіннями з обробкою Dark Mirror для Ghibli GT, обробкою Radica для Quattroporte GT та Levante GT з обробкою Black Piano.

Комплектація Modena. Модена призначена для клієнтів, які захоплюються спортом та цінують баланс вродженої елегантності, динамізму та задоволення від водіння. Ця комплектація дозволяє в повній мірі насолодитися своїм часом та обстановкою.

Ghibli Modena та Levante Modena оснащені бензиновим двигуном V6 потужністю 350 к.с.

Комплектації Modena S потужністю 430 к.с. також доступні для Ghibli та Levante.

Quattroporte Modena оснащена силовою установкою V6 потужністю 430 к.с. **

Оздоблення салону підкреслює атлетизм автомобіля за рахунок спортивних бамперів зі вставками Black Piano та 20-дюймових легкосплавних колісних дисків. В інтер'єрі кожна деталь викликає типове для бренду задоволення від водіння, зі спортивними шкіряними сидіннями з обробкою Black Piano для Levante та Quattroporte або обробкою Dark Mirror для Ghibli.
Оздоблення Modena S оснащене пакетом Nerissimo Pack та червоними гальмівними супортами.

 

Комплектація Trofeo. Trofeo уособлює максимальну індивідуальність Maserati, де основна увага приділяється характеристикам без шкоди для комфорту. Ця комплектація салону є найкращою, перш за все, це стосується продуктивності. Комплектація Trofeo оснащена потужним двигуном V8 Twin Turbo потужністю 580 к.с. Оздоблення з вуглецевого волокна, 21-дюймові легкосплавні колісні диски та червоні гальмівні супорти завершують екстер'єр. Інтер'єр розкішний, зі спортивними сидіннями, обтягнутими натуральною шкірою Pieno Fiore.

Ghibli, Quattroporte та Levante Trofeo переходять в категорію більш продуктивних та швидких, але при цьому залишаються елегантними та безпечними.

Що стосується стилю, то три нових комплектації екстер'єру (GT, Modena та Trofeo) мають новий логотип Maserati (представлений з запуском MC20) на капоті, новий логотип Tризуб на задній стійці та оновлену напис ззаду. Спеціальні позначення з назвами комплектацій GT, Modena або Trofeo відображені над бічними повітряводами. Інтер'єр також прикрашений новим написом Maserati на центральному екрані та новим логотипом «Trofeo» на підголівниках.

Комплектації GT, Modena та Trofeo для Ghibli, Quattroporte та Levante доступні для замовлення MY 22 з 1 липня 2021 року.

 

----
* В США та на ринках, де немає в продажу Ghibli Hybrid та Levante Hybrid, комплектація GT оснащена двигуном V6 потужністю 350 к.с.

** На американському ринку Ghibli Modena, Quattroporte Modena та Levante Modena оснащені двигуном V6 потужністю 430 к.с., а Levante також доступний в комплектації Modena S з V8 потужністю 550 к.с.

QP_gt-trim
LV_3_4_front
gh-trofeo-trim
LV_modena-trim
QP_side
GH_Profilo
завантажити більше
нема результатів

Зв'язатися з Maserati

Замовити детальну інформацію та контакти найближчого дилера
ЗАПИТ ІНФОРМАЦІЇ